Over Keijl

In 1976 begon Keijl sr. als kleine zelfstandige in het transport. Door de jaren heen heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot een vloot bestaande uit ruim 15 trekkende eenheden, met een bijbehorend trailerpark van wel 30 eenheden. Grote opdrachtgevers waren o.a.; AKZO - HARTMAN Tuinmeubelen - EXXON - Berghuizer papierfabriek - POLMAN , maar ook de Sneker mesthandel. In 1992 heeft Wim Keijl het roer overgenomen van zijn vader. 

Na het afstoten van een aantal werkzaamheden, bleven er 5 combinaties over waarmee we in 1996 naar Biddinghuizen zijn verhuisd. Hier is de ommezwaai gemaakt naar het transport van agrarische producten. Met name aardappelen, uien, peen, tarwe en suikerbieten vanuit Flevoland en de Noordoostpolder. 

In 2004 is de aan- en verkoop van trailers en aanhangwagens aan de bedrijfswerkzaamheden toegevoegd. Ophalen, verbouwen, opknappen en afleveren van aanhangwagens in het binnen- en buitenland. Door de ruime ervaring was dit een logische stap. Vanaf 2012 worden er jaarlijks 60 - 80 trailers en aanhangwagens verhandeld.

Trailers
Transport
Rental
Verhuizingen
Actueel aanbod Te Koop
Contact
Copyright © 2024 Keijl Flevo Holland - Noorderbaan 83-87, Biddinghuizen, NL | T: +31 622 204 768 | www.keijl.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat